Bent u op zoek naar chauffeurs met rijbewijs C/CE en raken uw vacatures moeilijk ingevuld?

Via een Individuele Beroepsopleiding leiden wij gemotiveerde werkzoekenden met rijbewijs B of C op tot professioneel chauffeur in uw bedrijf. Een mooie kans om uw ideale werknemer zelf te vormen.

Wat houdt een IBO in?

Samen met SYNTRA/Randstad Transport en een erkende rijschool leidt u een kandidaat-chauffeur op in uw  bedrijf gedurende gemiddeld 13 weken. Theorie verwerven ze door intensieve zelfstudie, rijlessen krijgen ze in een rijschool en zelf geeft u een interne opleiding op de werkvloer.

Na het IBO-traject heeft u er een vaste werknemer bij helemaal op maat van uw bedrijf.

Meer info over IBO én getuigenissen uit de praktijk?

U bent van harte welkom op het persmoment dat VDAB organiseert op de infodag om 11 uur. Fons Leroy geeft tekst en uitleg over de knelpuntfuncties binnen transport en logistiek en over wat IBO concreet inhoudt. U kunt er meteen ook luisteren naar testimonials uit de praktijk, van bedrijven én cursisten.

INFODAG

11/06 - Asse

Laat u inspireren door chauffeurs en bedrijven die het IBO-traject doorlopen hebben.

Ja, ik kom naar de infodag

Voordelen

van een IBO voor mijn bedrijf
  • U kiest zelf welke kandidaat-chauffeur u geschikt vindt voor uw bedrijf.
  • U leert tijdens de IBO-periode uw nieuwe chauffeur goed kennen en u kunt hem zelf kneden op maat van uw bedrijf, dit onder begeleiding van een coach.
  • U betaalt als bedrijf geen loon of RSZ, enkel een vaste maandelijkse premie aan VDAB.
  • U creëert een oplossing voor vacatures waar u moeilijk geschikte kandidaten voor vindt.
  • U hebt een centraal aanspreekpunt tijdens het volledige traject.

Praktisch

  • U kan bij SYNTRA / Randstad Transport terecht voor het invullen van vacatures in Vlaanderen.
  • Na een screening van kandidaat-chauffeurs stellen wij een potentiële werknemer aan u voor. Is er een match? Dan behaalt hij / zij het theoretische gedeelte voorafgaand van de IBO en het praktisch rijbewijs C / CE + Code 95 via een erkend examencentrum. Heeft u zelf een werkzoekende in gedachten? Dan is die uiteraard ook welkom.

Is de kandidaat-chauffeur geslaagd en bent u tevreden over de samenwerking? Proficiat! U heeft er een vaste werknemer bij.

Kom naar de infodag op 11 juni in Asse

Deze infodag wordt georganiseerd door VDAB, Syntra en Randstad Transport. U ontmoet er gemotiveerde kandidaat-chauffeurs en ontdekt meteen of het klikt. Laat u inspireren door de getuigenissen van chauffeurs en bedrijven die het IBO-traject doorlopen hebben. Om 11 uur organiseert de VDAB een persmoment. Fons Leroy geeft tekst en uitleg over de knelpuntfunctie binnen transport en logistiek en over wat IBO concreet inhoudt.

Contact

Regio Antwerpen
Naomi Neirynck
02 472 78 26

Regio Limburg
Nancy Claes
02 472 82 00

Regio West-Vlaanderen
Abdullah Avci
02 472 80 48

Regio Oost-Vlaanderen
Colette Eerdekens

Regio Vlaams-Brabant / Brussel
Kelly Colman

VDAB | Randstad Transport | SMVL